petdorado magazin

Tudj meg többet Saját kedvencedről! Legyél te is felelős állattartó.
Kíváncsi vagy milyen egyedi igényei lehetnek kisállatodnak?

tovább

miért a petdorado

 • Folyamatosan bővülő termékpaletta
 • Több ezer termékből álló kínálat
 • Gigantikus raktárkészlet
 • Villámgyors kiszállítás (24h)
 • 20.000 Ft feletti ingyenes kiszállítás
 • Szakértői csapat
 • Személyre szabott tartalmak
tudj meg többet

Miért érdemes követni bennünket a facebookon is?

 • Fontos hírekért
 • Érdekességekért
Rajongó leszek
cica örökbefogadás

Hogyan vásárolhatsz?

A Petdorado csapata céljául tűzte ki, hogy a kisállattartók minden igényét kielégítse, legyen szó állateledelről vagy felszerelésről. Emellett elsődleges szempontunk, hogy mindezt a folyamatot szórakoztatóvá varázsoljuk és több ezer termékünkből álló kínálatunkat elérhetővé tegyük az ország minden területén élő állatbarátnak.

 

Termék keresés és böngészés

 

Termékeink közt több féle képpen böngészhetsz. Használhatod a főoldali kereső mezőt, amennyiben tudod a keresett termék elnevezését, márkáját. Itt már a keresni kívánt szöveg begépelése közben megjelennek a keresési opciók.
Amennyiben nincs határozott elképzelésed a kívánt termékről, bátran használd a termékkategória keresőt a főoldal tetején vagy alatta a különböző állatfajták termékköreire koncentráló szuperkategória menüsort.
Ha kifejezetten tápot szeretnél vásárolni, a PETDORADO itt is segítséget nyújt a főoldal közepén lévő „Tápkereső” mezővel könnyedén specifikálhatod kedvencednek a legideálisabb eleséget.

Amennyiben felkeltette az érdeklődésedet egy termék, kattints a termék kép alatti  „Részletek” gombra és máris további hasznos információkat tudhatsz meg róla.

 

Vásárlás

 

Ha az általad választott terméket meg szeretnéd vásárolni, de annak különböző variáció vannak, mint például különféle méret, szín, kiszerelés kattints a termék oldalon lévő „Kiválasztom” gombra és válaszd az általad preferált variációt.

Amikor ezzel megvagy, nyomj a „Kosárba” gombra, hogy elkezdhesd a vásárlást.

Ha tovább szeretnél böngészni az oldalon, rendszerünk megjegyzi megvásárolni kívánt termékedet, így ez után könnyedén visszamehetsz a kosaradhoz az oldal tetején lévő kosár ikon megnyomásával. Amennyiben szeretnéd megvásárolnia  terméket, kattints kosár gombra, ahol leellenőrizheted megvásárolni kívánt termékeidet, azok mennyiségét és a fizetendő összeget.

A vásárlás elkezdéséhez szükség van a személyes adatok megadására, majd a fizetési mód kiválasztására és az átvétel módjának kiválasztására.

Végül a számlázási és szállítási adatok megadására kerül a sor, illetve a megjegyzés rovatba írhatod kuponkódod, vagy egyéb a kiszállításhoz szükséges információt. (kapucsengő, kapukód, ház vagy folyosó ajtó ismertetője…stb.)

 

Megrendelésedről minden esetben megerősítést kell, hogy kapjál email vagy telefon formájában.
Amennyiben rendelésed 13:00-ig megérkezik, másnap kiszállításra kerül az általad választott helyszínre. Az ezután érkezett rendeléseket a következő munkanapon dolgozzuk fel.
A rendelések feldolgozása hétköznaponként törénik, így a munkaszüneti illetve ünnepnapokon leadott rendelések az azt követő első munkanapon kerülnek feldolgozásra.

 

Kiszállítási díjak

 • 1-19.999Ft rendelésig, bruttó 1490Ft
 • 20.000Ft rendelés felett ingyenes

 

Kiszállítás

 

A kiszállítást a GLS futárszolgálat végzi jellemzően reggel 8:00 és délután 18:00óra között.
A futár cég alkalmazottai alapesetben a csomagokat a bejáratig szállítják. Ez családi házak esetén a kertkaput, társasházak esetén a lakás ajtaját jelenti. Természetesen meg lehet kérni a futárt adott esetben, hogy segítsen például telken belül beszállítani (garázsba, tárolóba stb.), de ez hivatalosan nem tartozik a munkakörükbe, ezért ezt kérjük, egyénileg intézzétek a futárral.

Ha a futár nem talál senkit a megadott címen, értesítést hagy. Az ott megadott telefonszámon érdeklődhetsz egy diszpécsertől a csomagod felől. A futár a rákövetkező napon újra megkísérli a kiszállítást. Ha másodszorra is sikertelen a kiszállítás, akkor az árut a futárszolgálat visszahozza telephelyünkre és a megrendelést töröljük.

A rendelés során a "Megjegyzés a futárnak" rovatba írhatsz minden olyan információt, ami a szállításnál fontos lehet. Például, ha valaki más veszi át a csomagot, mindenképpen add meg az illető személy nevét és elérhetőségét. Nehezen megtalálható cím esetén érdemes pontosan megadni az emelet- és ajtószámot, illetve rövid útbaigazítást, amely alapján a futár könnyebben odatalál. A kapucsengő számának megadásával is sokat segíthetsz!

 

 

Fizetés

 

Fizetés az áru átvételekor (utánvét)

Amennyiben házhozszállítást választottál, lehetőség van utólagos, készpénzes fizetésre. Ebben az esetben a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetned a rendelés ellenértékét. A futárszolgálatnak az átvételkor csak készpénzben lehet fizetni. Amennyiben bankkártyával szeretnél fizetni, azt az on-line bankkártyás fizetéssel teheted meg, ebben az esetben előre, a szállítás előtt fizeted a végösszeget.

 

Fizetés banki előre utalással

Ha nem szeretnél sem készpénzzel fizetni, sem bankkártyával, lehetőség van banki utalásra. Ebben az esetben a rendelés végösszegét a csomag kiszállítása, illetve személyes átvétel esetén az átvétel előtt, előre kell átutalni a Petdorado Kft. bankszámlájára. Kérjük, hogy az utalás " Közlemény/megjegyzés" rovatába írd bele a rendelés azonosítóját és a nevedet, hogy ne kallódjon el az utalásod. Amint megérkezik hozzánk a csomag ellenértéke, mi e-mail-ben értesítünk, hogy mikor megy a futár, illetve mikortól tudod átvenni az árut.

 

Utalási információk:

Petdorado Kft.
OTP Bank Zrt.
Bankszámlaszám: 1171700920203841