Szűrők

2

Aquael MiniUv Led

Belső szűrő akváriumhoz

  Elpusztítja az algákat és parazitákat, megóvja a halakat a betegségektől
  Hatékony sterilizáció
  Rendkívül alacsony fogyasztás
  Hosszú élettartamú UV LED-ek
  Minden AquaEl belső szűrőhöz illeszkedik
  Szűrőtől függetlenül működik

 

Ár: 7.190 Ft
Még 20 000 Ft-nyi termék hiányzik az ingyenes kiszállításhoz a kosarából!

Termék részletes leírása

 

AquaEl Mini UV egy egyedi készülék, ami a szűrő kifolyó nyílására illeszthető. Belsejében négy energiatakarékos UV-C sugárzó LED található, melyek hatékonyan sterilizálják a szűrőből kifolyó vizet.
Tervezésének köszönhetően mindegyik AquaEl belső szűrővel összeilleszthető (FAN, UniFilter, TurboFilter, Pat Mini).
Tökéletesen eltávolítja az algákat a vízből, és megakadályozza annak elzöldülését. Elpusztítja a patogén baktériumokat, és a víz zavarossá válását okozó protozoákat ezáltal megóvja a halakat a betegségektől.
Az UV LED hatékonyságát már próbára tették az UniFilter UV Power szűrők és az UniFilter szűrőkhöz készült UNI UV modulok. Felszerelése rendkívül egyszerű, nem igényel utólagos karbantartást.
Mivel a szűrőtől független áramforrásról működik, bármikor ki-be kapcsolható. Kis méretének kösöznhetően a készülék nem csúfítja el az akvárium belsejét, és egészen kicsi tartályokban is használható.

Techinai paraméterek:
  Mini UV Sterilizer
Akvárium mérete: <150
Teljesítmény: 0,5 W
Méretek: 3x5 cm

Írj véleményt te is a termékről!

Elküld

Akvárium szűrők, a kiváló vízminőségért

Az egyszerű szivacsos szűrőktől a többrétegű biológiai és vegyi akvárium szűrőkig. Csúcsminőségű termékek a legkiválóbb márkáktól, energiatakarékos és költséghatékony megoldások minden akvárium mérethez. Teremtsen kiváló minőségű életkörülményeket vízi kedvenceinek, használjon, kiváló minőségű akvárium szűrőt!