Szűrők

Panzi Kerámia szuperaktív szűrőbetét

Kiválóan alkalmas tengeri és édesvízi akváriumok intenzív biológiai szűréséhez. Elősegíti a hasznos nitrifikáló baktériumok megtelepedését, ezáltal támogatva az egészséges, ammónia-és nitrit mentes életteret a halaknak.

350g

Ár: 1.080 Ft
Még 20 000 Ft-nyi termék hiányzik az ingyenes kiszállításhoz a kosarából!

Termék részletes leírása

Kiválóan alkalmas tengeri és édesvízi akváriumok intenzív biológiai szűréséhez. Elősegíti a hasznos nitrifikáló baktériumok megtelepedését, ezáltal támogatva az egészséges, ammónia-és nitrit mentes életteret a halaknak. Lehetőség szerint a szűrőbetétet ajánlott első használat előtt langyos vízzel átöblíteni. Huzamosabb használat után is csak részlegesen, fogkazosan cserélendő új töltetre, így megmaradnak a jótékony baktériumok. Kizárólag az akvárium vizével szabad tisztítani, öblíteni. Egyéb vízforrásból származó vízben a jótékony baktériumok elpusztulhatnak.

Írj véleményt te is a termékről!

Elküld

Akvárium szűrők, a kiváló vízminőségért

Az egyszerű szivacsos szűrőktől a többrétegű biológiai és vegyi akvárium szűrőkig. Csúcsminőségű termékek a legkiválóbb márkáktól, energiatakarékos és költséghatékony megoldások minden akvárium mérethez. Teremtsen kiváló minőségű életkörülményeket vízi kedvenceinek, használjon, kiváló minőségű akvárium szűrőt!