Hagen Exo Terra Tweezers - bambusz csipesz és etetőeszköz - 30 cm

A bambuszcsipesz egy környezetbarátabb alternatívája a fém csipeszeknek. Az Exo Terra kizárólag megújuló bambusztermesztő helyekről szerzi be a természetes alapanyagot. Elég puha hogy megóvja etetés közben a hüllőt vagy kétéltűt, a rovart, hosszú szára pedig stresszmentesebbé teszi az etetést az állatoknak.

Ár: 1.570 Ft
Még 20 000 Ft-nyi termék hiányzik az ingyenes kiszállításhoz a kosarából!

Termék részletes leírása

Exo Terra Baboo Tweezers - Bambusz Csipesz / Etetőeszköz
- Fenntartható, megújuló anyagból készült- Környezetbarát- Könnyű és rugalmas, kényelmes használat- Megelőzi a szájsérülést- Ideális élő rovarok felkínálásához
A környezetbarát bambuszból készült Exo Terra Bamboo Feeding Tweezers egy fenntartható alternatívája a hétköznapi etetőfogóknak. A bambusz sokkal gyorsabban nő mint az átlagos fák, és ha a gyökérzet érintetlen marad, a növény betakarítása után nincs szükség újraültetésre. A bambusz termesztéséhez minimális mennyiségű rovarirtó szerre, trágyára és helyre van szükség. Az anyag természetes rugalmassága megóvja a sérülésektől a hüllőt, sőt még a felkínált élő rovarokat is.
Hossz:29 cm

Írj véleményt te is a termékről!

Elküld

Neked sem mindegy miből eszed az ebéded. Kutyádnak sem. Az etető és itató tálak és eszközök többnyire rendkívül praktikusak, higiénikusak, könnyen tisztíthatók, segítségükkel jól adagolhatok az eledelek. A jól megválasztott felszereléssel könnyebbé és hatékonyabbá válik az állat táplálása. Munkát, takarítást spórolhatunk meg vele. Speciális tálakkal szabályozható, a táplálkozás sebessége, így hosszútávon megőrizhető például a torkosabb kutyák egészsége. Ezen felül rendkívül esztétikus, színes, igény szerint díszes, elegáns, vagy aranyos eszközök közt válogathatsz, melyek ugyanúgy díszei lesznek a lakásnak, ahogy saját étkészleteid is. Böngéssz kedvedre, a választék nagy, a minőség megbízható.