2

Panzi Rodent Degu eleség 1000ml

A Panzi Rodent degu eleséget kimondottan deguk szájíze szerint tervezték, gondosan ügyelve rá, mire érzékenyek és mik azok a nélkülözhetetlen tápanyagok, melyekre elengedhetetlen szükség van egy kiváló, deguk számára teljes értékű, minden napi használathoz kialakított táphoz!

Ár: 590 Ft
Még 20 000 Ft-nyi termék hiányzik az ingyenes kiszállításhoz a kosarából!

Termék részletes leírása

PANZI DEGU
A PANZI RODENT rágcsálóeledel sorozat megalkotásánál figyelembe vettük a különféle rágcsálók speciális igényeit.
Ez a teljes értékű degu eledel tartalmazza mindazt amire kedvencének szüksége van. Ízletes, minőségi összetevők biztosítják azokat a fontos vitaminokat ásványi anyagokat, fehérjéket és rostokat, amelyek a kisállat szép szőrzete, élénksége és egészsége megőrzése szempontjából fontosak. A PANZI DEGU eledelt, tekintettel természetes táplákozási szokásaikra, kizárólag növényi alkotóelemkből állítottuk össze, beleértve többek között az erős fogazat karbantartásához szükséges kérget is.
Felhasználási javaslat: Kb. 20-25 gramm/nap. Tiszta víz, friss széna mindig álljon kedvence rendelkezésére! A degunak még kiegészítőként se adjon cukortartalmú eledelt, így például mazsolát sem!
Összetétel: gabona, granulátumok és pelyhek, napraforgó, zab, kukorica, búza, kéreg, tökmag... Analitikai jellemzők: nyersfehérja 12,5%, nyersrost 11,7%, nyerszsír 9,6%, nedvesség 3,6%

Írj véleményt te is a termékről!

Elküld

Rágcsáló eledelek, egészséges táplálékok

Kis kedvenceink számára is nagyon fontos, hogy megfelelő táplálékot kapjanak. A jó minőségű rágcsáló eledel kellő mennyiségben tartalmaz vitaminokat, és természetes alapanyagokból készül. A rágcsálók számára fontos táplálékok a magvak (mint pl.: a búza, a cirok, a köles, a napraforgó), valamint a gyümölcsök.