Beaphar XtraVital Nyulaknak 1kg - prémium eleség nyulaknak

Beaphar Xtra Vital Nyulaknak – Az XtraVital nyúl táp kiegyensúlyozott összetételű eleség. A táp tartalmazza az összes szükséges vitamint és kelát kötésű ásványi anyagot, amelyet fehérje réteg vesz körül a hatékony felszívódás érdekében. Az XtraVital fehérjében és zöldtakarmányban gazdag, zsírtartalma alacsony. A hozzáadott ropogós darabkák segítik megóvni az ön állatkájának fogait. Extrudált lucernát tartalmaz, amely vitaminokat, ásványi anyagokat, rostanyagokat és fehérjéket biztosít a nyulak részére.

 

Ár: 1.599 Ft
Még 20 000 Ft-nyi termék hiányzik az ingyenes kiszállításhoz a kosarából!

Termék részletes leírása

Beaphar Xtra Vital Nyulaknak  –  Az Xtra Vital nyúl táp kiegyensúlyozott összetételű eleség.
A táp tartalmazza az összes szükséges vitamint és kelát kötésű ásványi anyagot, amelyet fehérje réteg vesz körül a hatékony felszívódás érdekében. Az XtraVital fehérjében és zöldtakarmányban gazdag, zsírtartalma alacsony. A hozzáadott ropogós darabkák segítik megóvni az ön állatkájának fogait. Extrudált lucernát tartalmaz, amely vitaminokat, ásványi anyagokat, rostanyagokat és fehérjéket biztosít a nyulak részére.

Etetési tanácsok:
Az ön nyulának az egész nap folyamán elegendő tápláléknak kell rendelkezésére állnia, mert emésztőcsatornájának mindig teljesen telítettnek kell lennie. Az első néhány napban tartsuk szemmel a táplálékfogyasztást, és ha szükséges, keverjünk hozzá egy kisebb mennyiségű korábban használt tápot is. A napi tápmennyiség függ az ön nyulának méretétől és súlyától. Annyi tápmennyiséget adjunk, amennyit a nyúl egy nap alatt teljesen elfogyaszt. Ha marad táp, akkor egy kicsivel kevesebbet adjunk másnap. Ezt addig ismételjük, amíg az ideális mennyiséget el nem érjük.
Az átlagos napi tápmennyiség általános előírások szerint a következő:
Kicsi, mini mezei nyúl, holland törpe nyúl: ± 60 gramm
Holland lelógó fülű: ± 85 gramm
Rex: ± 115 gramm
Óriás nyúl (francia lelógó fülű, flamand óriás, belga mezei nyúl): ± 170-450 gramm
Angol óriás: ± 340-450 gramm.
Minden nap friss táplálékot, friss szénát és friss ivóvizet kell biztosítani.

Összetétel:
Lucerna, gabona, borsó, szentjánoskenyér, szója, ásványi anyagok, sárgarépa, csillagfürt rostok, répafélék,

Beltartalom:
Nedvesség: 10,5%; Nyersfehérje: 15,3%; nyersrost: 13,4%; nyerszsír: 2,9 %; hamu: 6,2%; Ca: 0,69%; Na: 0,25%; P: 0,34%; A vitamin: 8,500 NE/kg; D3 vitamin: 900 NE/kg; E vitamin: 85 mg/kg (50%-ban D-alfa-tocopheryl acetát formában); Cu: 12 mg/kg (réz-amin kelát formában); mannán-oligoszaharid (MOS) 85 mg/kg, frukto-oligoszaharid (FOS) 60 mg/kg, csutkakúp tinktúra 5 mg/kg.

Írj véleményt te is a termékről!

Elküld

Rágcsáló eledelek, egészséges táplálékok

Kis kedvenceink számára is nagyon fontos, hogy megfelelő táplálékot kapjanak. A jó minőségű rágcsáló eledel kellő mennyiségben tartalmaz vitaminokat, és természetes alapanyagokból készül. A rágcsálók számára fontos táplálékok a magvak (mint pl.: a búza, a cirok, a köles, a napraforgó), valamint a gyümölcsök.