Panzi Exota madáreleség 700ml

Ez az exoták, vagy díszpintyek számára kevert teljes értékű eleség minden szükséges összetevőt tartalmaz, melyekre madarainak szüksége lehet. A Panzi madáreleségeket a fajok egyedülálló szükségletei szerint állítják össze, így garantáltan a legjobbat nyújtják kedvencének.

Ár: 350 Ft
Még 20 000 Ft-nyi termék hiányzik az ingyenes kiszállításhoz a kosarából!

Termék részletes leírása

EXOTA MADÁRELEDEL
Díszpintyek részére.
700 ml
A Panzi Exota eleség speciálisan a díszpintyek számára összeállított keverék, amely tápanyagtartalmánál fogva biztosítja a fejlődést, a megfelelő kondíció megtartását, a dús tollazatot, az ép és erős csontozatot, az egészséges és hosszú életet.
Összetevők: pirosköles, sárgaköles, muharmag, fénymagGondoskodjon mindig friss vízről!

Írj véleményt te is a termékről!

Elküld

Madáreledelek, magvak és gyümölcsök

Madaraink természetes vitalitását úgy őrizhetjük meg, ha olyan madáreledelt adunk nekik, melyet a természetes élőhelyükön fellelhető táplálékok, magvak, gyümölcsök és egyéb élelmek gondosan összeállított keverékéből készítenek. Nálunk speciálisan madaraid számára kifejlesztett kiváló minőségű madáreledeleket találsz igen kedvező árakon. Kanári eledelek, hullámos papagáj tápok, exotáknak szánt magvak, kölesek különböző kiszerelésben, faggyú golyók és egyéb vadmadár eledelek, különböző gyümölcsös tápláló koktélok, erőtápok, pinty eleségek, vagy óriás papagájoknak szánt változatos ízű szépia csontok.