Whiskas szárazeledel csirkehússal és májjal

Hisszük, hogy a macskák tudják, mit akarnak, amikor eledelről van szó. Ezért minden gondoskodásunkat és tudásunkat felhasználtuk, hogy olyan macskaeledelt hozhassunk létre, melyre ösztönösen szükségük van és szeretnek is.

Ár: 430 Ft
Még 20 000 Ft-nyi termék hiányzik az ingyenes kiszállításhoz a kosarából!

Termék részletes leírása

Whiskas szárazeledel csirkehússal és májjal

 

 

Hisszük, hogy a macskák tudják, mit akarnak, amikor eledelről van szó. Ezért minden gondoskodásunkat és tudásunkat felhasználtuk, hogy olyan macskaeledelt hozhassunk létre, melyre ösztönösen szükségük van és szeretnek is. A termékeink nagy gondossággal és minőségi alapanyagokból készülnek, ízletesek és tartalmaznak minden jót, amire a macskáknak szükségük van. Mivel a macskák nem szeretnek mindennap ugyanazt enni, a WHISKAS® azt az igazi változatosságot kínálja, amire vágynak. A WHISKAS® szárazeledel ízletes falatkákat tartalmaz,melyek kívülről ropogósak, belülről pedig ínycsiklandóan krémesek, ízletes májas töltelékkel.
 
 
 
 
 

Összetétel:

válogatott gabonafélék, hús és állati származékok (ebből 4% csirkehús a világosbarna színű szemcsékben, 4% máj a májas töltött falatkák töltelékében), olajok és zsírok (ebből 0.25% halolaj, 0.1% napraforgóolaj), növényi fehérje kivonatok, növényi eredetű származékok, ásványi anyagok (ebből 0.2% nátrium-tripolifoszfát), zöldségek (ebből 4% répa a narancs színű szemcsékben, 4% zöldborsó a zöld színű szemcsékben).

 

 

Analitikai összetétel:

Fehérje: 32 %

Zsírtartalom: 10,5 %

Szervetlen anyagok: 8 %

Nyersrost: 1,5 %

Linolsav (Omega 6): 1,8 %

Taurin: 1300 mg/kg

 

 

Tápértékkel rendelkező adalékanyagok:

A-vitamin: 14000 IU

D3-vitamin: 1550 IU

E-vitamin: 165 mg

kálium-jodid: 1 mg

cink-szulfát-monohidrát: 125 mg

 

Írj véleményt te is a termékről!

Elküld

Száraztáp macskák részére

Cicusunk mindennapi táplálásához kiváló választás a száraz macskatáp, amely tartalmaz minden szükséges tápanyagot és vitamint, ami a fejlődéséhez szükséges. Száraztáppal való etetésnél ügyelnünk kell arra, hogy legyen elegendő ivóvíz macskánk számára, mivel ezek a tápok bőséges vizet igényelnek