Panzi Regular Vadhús konzerv kutyáknak 415g

Panzi Regular teljes értékű nedvestáp konzerv kutyák számára ínycsiklandóan finom, ízletes vadhússal. Ezt az eledelt bármikor adhatja kedvencének, kiegyensúlyozott, a mindennapi szükségleteket kielégítő, megbízható táp.

Ár: 160 Ft
Még 20 000 Ft-nyi termék hiányzik az ingyenes kiszállításhoz a kosarából!

Termék részletes leírása

Panzi konzerv kutya Vadhúsos
kiszerelés: 415 g
Teljes értékű kutyaeledel – Vadhúsos
Ízletes vadhúsos falatok finom szószban
Összetétel: Hús és hússzármazékok min 4% vadhússal, növényi származékok, ásványi anyagok
Analitikai összetevők: Nedvesség: 80%, Nyers fehérje 6,5%, Olaj és nyers zsír 4%, Nyers hamu 3,5%, Nyers rost 0,3%
Tartósítószerektől, színezékektől, antioxidánsoktól mentes termék.

Adagolás
Kutya testsúlya (kg)


Javasolt napi adag
(415g-os doboz)
5-10 kg


1-2 doboz
10-20


2-3 doboz
20-30


3-4 doboz
A javasolt adagok tájékoztató jellegűek, a konkrét etetési igény függ kedvence fajtájától, napi aktivitásának mértékétől, valamint kutyája életkörülményeitől. Első alkalommal való etetésnél, javasoljuk kedvence megszokott eledeléhez keverve adagolni, majd fokozatosan növeljük az adagokat.

Fogyasztás szobahőmérsékleten. Tárolás: eredeti, bontatlan állapotban 0-25 oC között, felbontást követően hűtőszekrényben tárolandó!

Írj véleményt te is a termékről!

Elküld

Kutya konzerv és alutasakos kaják - ínycsiklandó ízélmények

A szárazeledelek mellett a konzerves és tasakos élelmek a legelterjedtebbek. Ezek a termékek legtöbbször kiegészítő táplálékként szerepelnek az állat menüjében. A kiváló minőségű, változatos összetételű konzervek közt a legnagyobb ínyencek is megtalálják a számukra legmegfelelőbbet. A PetDorado ebben a termékkörben is a legelismertebb márkák legkiválóbb eledeleit kínálja igen széles választékban, legyen szó diétás tápokról, speciális tápokról, életkorhoz igazított eledelekről, vagy egészen egzotikus különlegességekről. Használja tápkeresőnket, válassza a legjobbat kedvencének!