Animonda GranCarno Adult Sensitiv Marha Burgonya 200g monoprotein marhahúskonzerv

Animonda GranCarno Adult Sensitiv Marhahús Burgonyával - Prémium minőségű, értékes belsőségeket is tartalmazó nedvestáp valódi marhahúsból burgonyával, érzékeny felnőtt kutyák részére.

Ár: 459 Ft
Még 20 000 Ft-nyi termék hiányzik az ingyenes kiszállításhoz a kosarából!

Termék részletes leírása

Animonda GranCarno Adult Sensitiv Marhahús Burgonyával - Prémium minőségű, értékes belsőségeket is tartalmazó nedvestáp valódi marhahúsból burgonyával, érzékeny felnőtt kutyák részére

Az Animonda GranCarno Adult Sensitiv konzervtápok igen magas arányban tartalmaznak válogatott és minőségi húsféléket, valamint ásványianyagokat és vitaminokat. Tartósítószer és színezék és szójamentes! Az ellenálhatatlanul szaftos húsos falatoknak még a legfinnyásabb kutya sem tud majd ellenálni. Ajánlott érzékeny gyomrú, táplálék intoleranciában szenvedő kutyák számára is.
Próbálja ki a GranCarno Sensitiv húsos konzervtápok különböző, ízeletes variációit!

Összetevők:
53% marhahús (hús, szív, tüdő, vese, máj, pacal/gyomor, tőgy változó arányban), 10% Burgonya, Nátrium-klorid

Beltartalmi értékek:
Fehérje 9%, Zsír 7,5%, Rostanyag 0,5%, Hamu 1,7%, Nedvességtartalom 78,0%

Írj véleményt te is a termékről!

Elküld

Kutya konzerv és alutasakos kaják - ínycsiklandó ízélmények

A szárazeledelek mellett a konzerves és tasakos élelmek a legelterjedtebbek. Ezek a termékek legtöbbször kiegészítő táplálékként szerepelnek az állat menüjében. A kiváló minőségű, változatos összetételű konzervek közt a legnagyobb ínyencek is megtalálják a számukra legmegfelelőbbet. A PetDorado ebben a termékkörben is a legelismertebb márkák legkiválóbb eledeleit kínálja igen széles választékban, legyen szó diétás tápokról, speciális tápokról, életkorhoz igazított eledelekről, vagy egészen egzotikus különlegességekről. Használja tápkeresőnket, válassza a legjobbat kedvencének!