Panzi Jojoba sampon kutyáknak

PANZI Jojoba sampon kutyák részére

Ár: 650 Ft
Még 20 000 Ft-nyi termék hiányzik az ingyenes kiszállításhoz a kosarából!

Termék részletes leírása

 

 

ÖSSZETÉTEL: Víz, Texapon, konyhasó,Dehyton PK 45, citromsav, kókusz zsírsav, jojoba olaj, Dehyqart 701, sárga és gyöngyházfény festékanyag, Microcare IT, alma illatanyag

 

CÉLÁLLAT FAJ:Kutya

 

FELHASZNÁLÁSI JAVALAT: Valódi növényiolaj-kivonatot tartalmazó hidratáló hatású sampon,mely kíméli a kutya bőrét, segíti a bőr egészségének megőrzését. Használatával a kutyák szőrzete könnyen kezelhető, fényes lesz. Minden szőrtípusnál használ-ható.

 

ADAGOLÁS ÉS ALKALMAZÁSMÓDJA: A sampont enyhe maszszírozással vigyük fel a kézmeleg vízzel megnedvesített szőrzetre. Az állatot szőrét/bőrét dörzsöljük mindaddig, amíg a képződött hab mindenütt be nem fedi a szőrzetet. A kioldódott szennyeződéseket bő vízzel alaposan öblítsük le. Ügyeljünk arra,hogy a sampon ne kerüljön az állat szemébe, illetve hallójáratába, vagy a szájába.

 

FIGYELMEZTETÉSEK: A készítmény csak előírás szerint alkalmazható.Ha szembe jut, vagy koncentráltan a bőrre kerül, bő vízzel azonnal le kell mosni.

 

Írj véleményt te is a termékről!

Elküld

Kutyasamponok minden szőrtípusra

Kedvencünk gondos ápolásához, higiéniájának megőrzéséhez, egészséges és fényes bundájának megőrzéséhez elengedhetetlen a megfelelően kiválasztott, speciálisan az állat egyedi igényeihez kifejlesztett kutyasamponok használata. Gazdag kínálatunkban minden szőrtípushoz találsz megfelelő kutyasampont. Tartunk kutyasampont rövid és hosszú szőrű kutyáknak, fénytelen szőrre, világos szőrű, fehér szőrű kutyáknak szánt fehérítő sampont, vagy sötét szőrű, fekete szőrű kutyáknak ajánlott feketítő sampont. Találsz nálunk különleges gyógynövényes, aloe verás, kamillás, vagy jojobás kutyasamponokat, kölyköknek szánt samponokat, de speciális száraz sampont, vagy bolha és kullancsirtó samponokat is.