Panzi 2in1 sampon és balzsam kutyáknak

Panzi 2in1 sampon és balzsam.

A fénytelen szőr lággyá, csillogóvá válik.

Ár: 580 Ft
Még 20 000 Ft-nyi termék hiányzik az ingyenes kiszállításhoz a kosarából!

Termék részletes leírása

 

A fénytelen szőr lággyá, csillogóvá válik.

 

CÉLÁLLAT FAJ: Kutya

 

ADAGOLÁS ÉS ALKALMAZÁS-MÓDJA: A sampont enyhe masszírozással vigyük fel a kézmeleg vízzel megnedvesített szőrzetre. Az állatot finoman dörzsöljük mindaddig, amíg a képződötthab mindenütt be nem fedi a szőrzetet. A kioldódott szennyeződéseket bő vízzel alaposan öblítsük le. Ügyeljünk arra, hogy a sampon ne kerüljön az állat szemébe, hallójáratába, vagy a szájába.

 

FIGYELMEZTETÉSEK: A készítmény csak előírás szerint alkalmazható. Ha szembe jut, vagy koncentráltan a bőrre kerül, bő vízzel azonnal le kell mosni.

 

TÁROLÁSI ELŐÍRÁSOK: Szobahőmérsékleten, 25°C alatt, száraz helyen tartandó.

 

GYERMEKEK ELŐL ELZÁRVA TARTANDÓ! KIZÁRÓLAG ÁLLATEGÉSZSÉGÜGYI VAGY ÁLLATÁPOLÁSI CÉLRA!

 

Kiszerelés: 200ml

 

 

Írj véleményt te is a termékről!

Elküld

Kutyasamponok minden szőrtípusra

Kedvencünk gondos ápolásához, higiéniájának megőrzéséhez, egészséges és fényes bundájának megőrzéséhez elengedhetetlen a megfelelően kiválasztott, speciálisan az állat egyedi igényeihez kifejlesztett kutyasamponok használata. Gazdag kínálatunkban minden szőrtípushoz találsz megfelelő kutyasampont. Tartunk kutyasampont rövid és hosszú szőrű kutyáknak, fénytelen szőrre, világos szőrű, fehér szőrű kutyáknak szánt fehérítő sampont, vagy sötét szőrű, fekete szőrű kutyáknak ajánlott feketítő sampont. Találsz nálunk különleges gyógynövényes, aloe verás, kamillás, vagy jojobás kutyasamponokat, kölyköknek szánt samponokat, de speciális száraz sampont, vagy bolha és kullancsirtó samponokat is.