petdorado magazin

Tudj meg többet Saját kedvencedről! Legyél te is felelős állattartó.
Kíváncsi vagy milyen egyedi igényei lehetnek kisállatodnak?

tovább

miért a petdorado

  • Folyamatosan bővülő termékpaletta
  • Több ezer termékből álló kínálat
  • Gigantikus raktárkészlet
  • Villámgyors kiszállítás (24h)
  • 20.000 Ft feletti ingyenes kiszállítás
  • Szakértői csapat
  • Személyre szabott tartalmak
tudj meg többet

Miért érdemes követni bennünket a facebookon is?

  • Fontos hírekért
  • Érdekességekért
Rajongó leszek
cica örökbefogadás

Olvass Te is Petdorado cikkeket és tudj meg többet kedvenceid szokásairól. Válj Te is igazi szakértővé a házi kedvencek területén. Böngéssz bátran cikkeink között, ahol érdekességeket, tudnivalókat találsz állatokról minden témában.

Egy szívszorító történet…

2016-10-05

Egy angol fórumra posztolta egy anyuka a következő történetet:


A kutyánkat, Abbeyt egy hónapja veszítettük el. Egy nappal, miután meghalt, a kislányom, a 4 éves Meredith csak sírt és arról beszélt, mennyire hiányzik neki szeretett kutyusa. Megkérdezte tőlem, tudunk-e írni egy levelet Istennek? Azt feleltem, hogy igen, így ő el is kezdte diktálni, én pedig írtam az üzenetét:

„Kedves Isten,

Gondoskodnál kérlek a kutyámról? Tegnap halt meg, és veled van a mennyben. Nagyon hiányzik! Boldog vagyok, hogy nekem szántad a kutyusomat, és megengedted, hogy én lehessek a gazdája, még úgy is, hogy beteg lett. Remélem fogsz vele játszani! Szeret labdázni és úszni is! Küldök egy képet róla, hogy ha találkoznál vele, tudd, ő az én kutyám. Tényleg hiányzik!

Szeretettel,

Meredith”

 

Aztán tegnap egy arany csomagolásban lévő, ismeretlen csomagot találtam a teraszunkon. Meredithnek címezték, így ő is nyitotta ki. Az egyik oldalon a kibontott boríték volt a kislányom levelével, a másik oldalon a kép, amit Meredith küldött, és ez a levél:

 

„Kedves Meredith,

Abbey biztonságban megérkezett a menyországba. A kép nagy segítséget nyújtott abban, hogy megtaláljam. Már nem beteg. A lelke itt van velem, csak úgy, ahogy a szívedben is. Abbey imádott a te kutyád lenni. Mivel a menyországban nincsen szükségünk testre, így zsebre se tudom tenni ezt a képet, visszaküldöm neked, ezzel a kis könyvvel együtt, így van valamid, ami 

Abbey-re emlékeztet. Köszönöm ezt a gyönyörű levelet, és köszönd meg az anyukádnak, hogy segített neked megírni ezt. Remek édesanyád van, én választottam neked.

Ne búslakodj, Abbey-vel már együtt labdázunk, és fentről vigyázunk rád!

Szeretettel,

Isten”

 

Amennyiben tetszett a cikk és hasznosnak véled, kérlek, oszd meg, hogy minél több állatszerető emberhez, családhoz eljuthasson! Köszönjük!

 

Girl-with-Dogs-Hug-Wallpapers.jpg