Szűrők

Aquael Unifilter UV

107402

Az AquaEl Unifilter UV az akvárium vizének tisztítását és levegőztetését biztosítja. A víz hatékony szűrésén túl a készülék ultraibolya LED-ekkel sterilizálja is a vizet. Ez megelőzi a lebegő algák, véglények és baktériumok elszaporodását, ezáltal a halak tisztább vízhez és egészségesebb környezethez jutnak.

Ár: 9.200 Ft
Még 20 000 Ft-nyi termék hiányzik az ingyenes kiszállításhoz a kosarából!

Termék részletes leírása

AquaEl Unifilter UV

 

- UV lámpát használ (elpusztítja az algákat és parazitákat, segít megóvni a halakat a betegségektől)
- szabályozható a vízáramlás mértéke és a kifolyó nyílás iránya
- két különböző felfüggesztési lehetőség
- Bio szűrőkamra kerámia szűrőtöltettel
- két különálló szűrőszivacs

 

Az AquaEl Unifilter UV az akvárium vizének tisztítását és levegőztetését biztosítja. A víz hatékony szűrésén túl a készülék ultraibolya LED-ekkel sterilizálja is a vizet. Ez megelőzi a lebegő algák, véglények és baktériumok elszaporodását, ezáltal a halak tisztább vízhez és egészségesebb környezethez jutnak. Az UV LED-ek a szűrőtől függetlenül ki és be kapcsolhatók. A készülék kezelése egyszerű. A teljesítmény rotor fedelét alkotó tárcsával szabályozható. A kifolyó víz iránya 90°-ban szabályozható.

 

A nagyobb modellek, az Unifilter UV 500, 750 és 1000 termékek kerámia rotortengellyel rendelkeznek a csendesebb működés és megnövelt tartósság érdekében.

 

A speciálisan kialakított szűrőtöltet tartály megakadályozza hogy a víz visszaszivárogjon a a szűrőből az akváriumba vízcserék alatt, vagy amikor amikor a szűrőt eltávolítjuk az akváriumból (pl. szivacstisztítás/csere alkalmával). Az Unifilter UV karbantartását megkönnyíti a két különálló szűrőszivacs, melyek akár egyesével is eltávolíthatók és megtisztíthatók. Ezáltal megóvhatjuk a nitrifikáló baktériumok kolóniáit, melyek nélkülözhetetlenek a nitrogéntermelésben. A folyamatos szűrés érdekében javaolst, hogy a szűrőszivacsokat egyesével, egymás után tisztítsuk meg.

 

  Méret Akváriumméret Fogyasztás Max. Teljesítmény
Unifilter 500 UV 58x99x222 mm 100 - 200 l 6,5 W  500 liter/óra
Unifilter 750 UV 67x112x308 mm 200 - 300 l 9,5 W 750 liter/óra
Unifilter 1000 UV 67x112x308 mm 250 - 350 l 12,5 W 1000 liter/óra

Írj véleményt te is a termékről!

Elküld

Akvárium szűrők, a kiváló vízminőségért

Az egyszerű szivacsos szűrőktől a többrétegű biológiai és vegyi akvárium szűrőkig. Csúcsminőségű termékek a legkiválóbb márkáktól, energiatakarékos és költséghatékony megoldások minden akvárium mérethez. Teremtsen kiváló minőségű életkörülményeket vízi kedvenceinek, használjon, kiváló minőségű akvárium szűrőt!